Joining the Community is Easy!

Our community is a great place to share and connect with other people that are passionate about the same things you are. Get your questions answered, share your ideas and feedback, get your problems solved, and give back by helping others! It only takes a minute to get started.

Get Started Today

  • Step 1: Sign Up
  • Step 2: Follow Categories

Conversations

Recent Conversations
Conversations 1 - 20 of 10265
Photo of Darwin
###### I DO NOT RECOMMEND BECAUSE ######
######  I DO NOT RECOMMEND BECAUSE ###### I still have not heard from them!!!!!! Dear Sir:                            28FEB18 "The AcuR...
  • 1 me too
  • 0 replies
  • Problem
Photo of Led Zep
Acurite 01515DIA-RX Display issue
I have had problems with the display unit for a while, but was able to resolve them or they resolved themselves. The display light would ...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
Photo of David Di Franco
Smarthub Upgrade
Should I upgrade my 09150M to the newer version. How easy is it to transfer existing devices to it?
  • 1 me too
  • 0 replies
  • Question
Photo of Jim inSTLouis
Access not reporting to app
The other day the status light turned red so I restarted the Access hub and it started reporting again. It now stopped reporting to the ...
  • 1 me too
  • 0 replies
  • Problem
Photo of Robert Brand
Problem SmartHub to Access
Trying to move from SmartHub to Access and not getting it to work.  Blue Network status light is on solid.  But on back amber light is ...
  • 1 me too
  • 5 replies
  • Problem
Photo of Miwalk
01024M Weather Station
Purchased the weather station package that includes the 06058 high resolution display, 06014 5-in-1 Pro+ and the 06045 lightning detector...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
Photo of Gary B Liska
Sales & Marketing should be required to man the technical support desk and let's wake up the R&D foks too
Rainfall resets to zero at midnight, clock is running 4 hours behind the real time, coldest and warmest day of the week never reports (al...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
Photo of John Lonsdale
Access loses internet connectivity and doesn't reconnect - red light on unit
In the week since I have had the Access installed I have had three separate instances when I looked at my dashboard remotely and saw all ...
  • 3 me toos
  • 36 replies
  • Problem
Photo of Joe Alspaugh
My 01515 has started eating batteries like crazy on the outside unit. Have to replace batteries every 30-45 days. Any help????
  • 1 me too
  • 4 replies
  • Question
Photo of John Burrall
Week, Month and Year Rain Totals Not Accumulating Accurately
06014RM 5-in-1 Sensor, 06058 Display, SmartHub. Week and Month rainfall totals do not accumulate (they remain at 0.00" despite rainfall)...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
Photo of bob
I installed the new bridge unit.
I installed the new bridge unit now everything has a weak signal, from the 5-1 and all the external devices anyone having this problem a...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Question
Photo of Amanda
New color display backlight won't turn back on (model 06056M)
The backlight on my color display (model 06056m) does not work. If I press the button to dim, or to enter Auto Dim mode, it goes dark, an...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
Photo of Adam Hollman
Access Went Insane
So, my Access went crazy today.  Reported a temp of 132F before freezing up completely and stopping reporting.  I unplugged it and pulled...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
Photo of Tom Pesek
Relative Humidity
My 5 in 1 weather sensor is reporting 99% humidity. Is there any way to get it unsaturated or the sensor repaired?
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
Photo of Touch0Gray
Tired of restoring to factory specs
I am getting tired of pulling the batteries and restoring to factory specs every 3 or 4 weeks on my 01536. This has been going on for clo...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
Photo of Murray Stafford
battery life
Is anyone else having issues with battery life? My five and one sensor is to the point where I am replacing the batteries every 4 weeks. ...
  • 4 me toos
  • 21 replies
  • Question
Photo of Douglas Patterson
Access Issues
Suddenly not seeing my 5in1. 4 days ago my Wunderground quit getting updates, working backwards I logged into my access and it isnt seein...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
Photo of Adrian
Rainfall Data - My Acurite and WU
There is an issue with my new Acurite Access. The rainfall data sent from my 5 in 1 to the weather station is correct. However, there us ...
  • 1 me too
  • 5 replies
  • Problem
Photo of Joe Winslow
Accurite Access not connecting to internet - red light flashing
I am having a problem with my newly installed Acurite Access. It worked when I first connected it to my router, but the next day, the re...
  • 5 me toos
  • 6 replies
  • Problem
Photo of Bill Blain
Access Reception Difficulties
I went ahead and took a chance with the change from SmartHub to Access, because I have had reception issues at times with the Hub on a co...
  • 1 me too
  • 5 replies
  • Problem