Joining the Community is Easy!

Our community is a great place to share and connect with other people that are passionate about the same things you are. Get your questions answered, share your ideas and feedback, get your problems solved, and give back by helping others! It only takes a minute to get started.

Get Started Today

  • Step 1: Sign Up
  • Step 2: Follow Categories

Conversations

Recent Conversations
Conversations 1 - 20 of 10616
Photo of Rick
Unfortunate obsolescence
So I bought my 5-1 and smart hub two years ago. After two years, the 5-1 started eating batteries (less than two weeks) and I found th...
  • 2 me toos
  • 4 replies
  • Problem
Photo of George Bollenbacher
Model 00606TXA1, batteries replaced in both sensor and display, sensor blinks, display shows dashes for outdoor temperature.
Model 00606TXA1, batteries replaced in both sensor and display, sensor blinks, display shows dashes for outdoor temperature.
  • 1 me too
  • 0 replies
  • Problem
Photo of Wendy
Temp 158
I gave my sister an acurite 02027A1-RX for Christmas and the outside temperature only reads 158
  • 1 me too
  • 0 replies
  • Problem
Photo of MacGarage
Access Always Goes Offline...Never Worked Properly while SmartHub Does
The battery door center battery clip was broken from day one. I figured it would not be a problem but the with the daily resets, it is...
  • 1 me too
  • 4 replies
  • Problem
Photo of stephanie
customer service
I've been on hold wtih AcuRite for 75 minutes (so far) the recording started off saying I was number 30 in line and it will be 90 minut...
  • 2 me toos
  • 1 reply
  • Problem
Photo of David
Rain total not resetting to zero on MyAcurite or WU.
Just set up a model 02064 station the other day. Have the display linked to an iMac, and set to report to WU, and MyAcurite. The problem ...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
Photo of Jennifer Guttilla
Acurite clock/temp/humidity model. Slate stone look
Won't calibrate. I've done what Manuel says but knows won't stay on temp. It's 75 temp and 61 humidity but is not showing properly.
  • 1 me too
  • 0 replies
  • Problem
Photo of Richard Maliniak
Cannot received info from Smart hub on cell phone nor laptop.....Smarthub blinking red.
After an internet outage, I had the ISP tech come by to manually reboot the router.  My wifi connections to my HONEYWELL THERMOSTAT , NES...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Question
Photo of Cheetam
Outdoor Senor synch with 2 indoor units
Model 00609SBLA1 with outdoor sensor. Model 00611 without outdoor sensor. Is it possible to synch the 00611 with the ourdoor sensor for t...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Question
Photo of joao mauricio garcia
Smart Hub X Access
The current smart hub will be discontinued in August. Will the owners have any discounts or advantages when purchasing Access?
  • 1 me too
  • 4 replies
  • Question
Photo of JF
model 01535s Rainfall records reset to zero day after rain
01535s shows rainfall correctly on indoor display.  Then the next day it will reset the rainfall records to zero, but will show the corre...
  • 2 me toos
  • 3 replies
  • Problem
Photo of Ken
01512A1 Backlight Won't Stay On
Model 01512A1 purchased 12/2017 - been working fine until today-backlight went off. Pressing backlight button brings display on for a few...
  • Ken, 1 day ago

  • 1 me too
  • 0 replies
  • Problem
Photo of D.G Bartlett
Are my 2 sensors compatible with each other?
I was told that my model 02044W temperature sensor which operates at 433Mhz would work fine with my new model 02097 temperature/humidity ...
  • 1 me too
  • 0 replies
  • Question
Photo of torokfam
Switch from Smart Hub to Acurite Access went very smooth but now Weather Station not showing or reporting on line....Help
Station ID: &nbsp;KMILACHI3&nbsp;Station Key: mh9n39t0 &nbsp; no longer reporting after switch to AcuRite Access<br>
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Question
Photo of EIS
Fan Unreliable
I have the 5-in-1 weather station with the notorious 'Fan not starting' problem.  Acurite sent me a replacement fan assembly several mont...
  • 2 me toos
  • 6 replies
  • Problem
Photo of Jim Ober
Loss of signal alerts
I keep getting alerts for loss of signal, from my new access,  but it appears to be only to myacurite cloud not to weather underground an...
  • 5 me toos
  • 18 replies
  • Problem
Photo of Craig Wolfe
Looking for the model number of an AcuRite unit that can display 3 remote sensors
Pre-sales question.  Looking for the model number of an AcuRite unit that can display 3 remote sensors
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Question
Photo of Jon Macaluso, Sr.
Poor Customer Service
I’d like to make a comment that I truly hope someone at Acurite reads. This afternoon at 1:15pm PST I placed a call to Acurite (262-729-4...
  • 2 me toos
  • 2 replies
  • Problem
Photo of Tom Sullivan
HTTP Error 500 - Internal server error
I get this error message.So what is the solution
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
Photo of Mike Riccio
Smart hub not connecting, no answer or call back
My smart hub, is no longer connecting. No blue lights at all. I’ve tried every fix, I can find online. I have tried calling customer serv...
  • 1 me too
  • 0 replies
  • Problem