smart hub doesn't connect to WU but does connect to the dashboard.

  • 1
  • Problem
  • Updated 5 months ago
The smart hub doesn't connect to WU but does connect to the dashboard.
Photo of David Vass

David Vass

  • 8 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 5 months ago

  • 1
Photo of AcuRite Rachell

AcuRite Rachell, Employee

  • 6236 Posts
  • 198 Reply Likes
Hello David,
Looking at your account I can see that there is an email address where your station ID needs to be on My AcuRite.  The station ID is provided to you by weather underground when you register your personal weather station.  To enter this information go to Settings> Share Weather. Here you will see "Sharing to Weather Underground" Click the circle to the left of Weather Underground then the blue "Edit" button on the right side.  The first line here is requesting your Weather Underground Station ID the second is the password you use for Weather Underground. Select connection and sensor is correct on your account.  After you are done entering your credentials the green SAVE button will appear, click this. You should then start updating on Weather Underground.  Please let us know if you have any other questions. Thank you.
Photo of David Vass

David Vass

  • 8 Posts
  • 0 Reply Likes
How long a delay should I expect before WU receives the data?
Photo of AcuRite Jennifer

AcuRite Jennifer

  • 11801 Posts
  • 536 Reply Likes
Hello David,

We did check your account on Weather Underground. We can see that you are updating. Please let us know if there is anything further we can assist you with.