Server problems with MyAcuRite ?

  • 2
  • Problem
  • Updated 3 months ago
MyAcurite hasn't updated in over a hour but my WU account is updating as usually . Could there be a server problem with the MyAcuRite system ? I check my IP address for my Access hub and its working A-Ok . Here's a pic of my WU account next to my Acutite account .

 
Photo of Michael B

Michael B

  • 396 Posts
  • 101 Reply Likes

Posted 5 months ago

  • 2
Photo of Michael B

Michael B

  • 396 Posts
  • 101 Reply Likes
Well just after I posted this Boom MyAcurite came back online . Oh well was offline for a hour  + total but seems to be working now . Missing about 30 minutes of data but maybe it will fill in later . update : Found more missing data
(Edited)
Photo of Michael B

Michael B

  • 396 Posts
  • 101 Reply Likes
OK after not updating to MyAcuRite I thought the whole point of the new Access hub was that it would save your data and then update it if there was any problems ? As you can see by this snip I now have a 40 minute gap where it wasn't filled in . So someone from Acurite please let me and others know was this a server problem and why is there now a 40 minute gap in my data .


(Edited)
Photo of AcuRite Jennifer

AcuRite Jennifer

  • 11801 Posts
  • 536 Reply Likes
Hello Michael B,

We have emailed you at the address on file. Please check your inbox.
Photo of Ben

Ben

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
I am also having similar issues with my 5-in-1 reporting data every few hours instead of every 3-5 minutes as I’ve become accustomed to... could I please have some assistance trying to sort this out? Thanks.
Photo of Ben

Ben

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
Photo of Ben

Ben

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
My signal strength was excellent all evening and overnight from what I was able to see, but this was as much data as I could get. Nothing has changed as far as location of the internet bridge or the battery strength, but now it’s telling me my signal is poor. This only happened after I updated to the new internet bridge... pretty disappointed.
Photo of AcuRite Rachell

AcuRite Rachell, Employee

  • 6236 Posts
  • 198 Reply Likes
Hello Ben,
I was not able to locate a My AcuRite account with the email address used for your community forum account. Do you continue to have this issue? Thank you.