Second Smart Hub is still a brick

  • 1
  • Problem
  • Updated 1 year ago
AcuRite sent me a new hub.  Still doesn't work.  I have spent too much time on this.  The 09150 hub is bricked.  I'm going to find a reliable system.  What a waste of money.
Photo of Rebecca Cosca

Rebecca Cosca

  • 15 Posts
  • 1 Reply Like

Posted 1 year ago

  • 1
Photo of Jack Canavera

Jack Canavera

  • 403 Posts
  • 98 Reply Likes
I assume you have done this, but have you plugged in another network device into the cable that you have been using to connect the hub?  Would be good to verify that that much is working.  I'm also assuming that you are using a different power supply?  A bad power supply or dead outlet could make a smartHUB look like it's bricked. 
(Edited)
Photo of Rebecca Cosca

Rebecca Cosca

  • 15 Posts
  • 1 Reply Like
Tried it all.  Nothing.  I've wasted hours on this.  I'm over it.
Photo of Mike / K7FLA

Mike / K7FLA

  • 34 Posts
  • 4 Reply Likes
Welcome to the club.  I gave up on my system a long time ago, it seems to have a mind of its own. I've never seen a company has so many complaints and technical issues with a product.The only reliable weather station is my Davis VantageVUE. The AcuRite is a good price and has some nice features, but very unreliable. 
Photo of Rebecca Cosca

Rebecca Cosca

  • 15 Posts
  • 1 Reply Like
Thank you for the recommendation.  I will look into it. :)
Photo of Terry Coho

Terry Coho

  • 19 Posts
  • 0 Reply Likes
   I have found that if my hub was plugged into #4, on router it wouldn't work. Try plugging it into #1 - #3... Hope it helps!
Photo of Rebecca Cosca

Rebecca Cosca

  • 15 Posts
  • 1 Reply Like
Thanks for the suggestion.  If I ever decide to troubleshoot again, I'll give it a try, but I'm so frustrated I doubt I will do anything other than chuck it into the trash can.
Photo of AcuRite Jennifer

AcuRite Jennifer

  • 11801 Posts
  • 536 Reply Likes
Hello Rebecca,

What is the model number of your smartHUB? What are the lights doing on the smartHUB? Is it plugged directly into the router?
Photo of Rebecca Cosca

Rebecca Cosca

  • 15 Posts
  • 1 Reply Like
Hi Jennifer, Frankly, I don't have any more time to waste troubleshooting this issue.   This was a cool product for the couple of months that it worked, but it hasn't worked in months, and I'm tired of sitting in my basement next to the router plugging and unplugging the stupid thing in hoping this will be the time, and then replying by message board to get help.  It's ridiculous.  It's a terrible product. -Rebecca
(Edited)
Photo of Rebecca Cosca

Rebecca Cosca

  • 15 Posts
  • 1 Reply Like
Is there a phone number that I can get some live support?
Photo of AcuRite Jennifer

AcuRite Jennifer

  • 11801 Posts
  • 536 Reply Likes
Hello Rebecca,

Someone on our AcuRite Loyalty Team would be happy to assist you. We can be contacted at 262-203-5667. We are here Monday - Friday 7:00am - 5:00pm Central time.
Photo of Mike / K7FLA

Mike / K7FLA

  • 34 Posts
  • 4 Reply Likes
Yep, I agree! I've wasted so many hours and days troubleshooting the hub and finally just gave up. It goes on and off line whenever it pleases with no rime or reason. It is definitely an Acurite issue on their end no matter what they tell you. Very poor unreliable product.
Photo of AcuRite Jennifer

AcuRite Jennifer

  • 11801 Posts
  • 536 Reply Likes
Hello Mike N,

We would be happy to help you with any issues you are having with your smartHUB. Please contact our AcuRite Loyalty Team at 262-203-5667. We are here Monday - Friday 7:00am to 5:00pm Cenetral time.