Rainfall Not Recorded On WU And MyAcuRite Dashboard

  • 1
  • Problem
  • Updated 1 year ago
Rainfall is being recorded on display but not on the app and WU. Is anyone else having this problem?
Photo of Brandon Lange

Brandon Lange

  • 14 Posts
  • 2 Reply Likes

Posted 1 year ago

  • 1
Photo of AcuRite Jennifer

AcuRite Jennifer

  • 11801 Posts
  • 536 Reply Likes
Hello Brandon,

Can you provide a specific date and time frame when you received rain on the display but not on My AcuRite? Thank you.
Photo of Brandon Lange

Brandon Lange

  • 14 Posts
  • 2 Reply Likes
Yes it was rainfall from the 26. There is 1.45 for the monthly total. And the model number is 09150.
Photo of AcuRite Jennifer

AcuRite Jennifer

  • 11801 Posts
  • 536 Reply Likes
Hello Brandon,

What was the daily accumulation for the 26th? On the smartHUB please provide me with the complete model number with the letters after the numbers. Thank you.
Photo of Brandon Lange

Brandon Lange

  • 14 Posts
  • 2 Reply Likes
The daily accumulation for the 26th was about .25
 My model number- 09150TRX
Photo of AcuRite Jennifer

AcuRite Jennifer

  • 11801 Posts
  • 536 Reply Likes
Hello Brandon,

We have emailed you at the address on file for more personal information. Please check your inbox.
Photo of Brandon Lange

Brandon Lange

  • 14 Posts
  • 2 Reply Likes
Thanks for your help :)
Photo of Michael

Michael

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
I found a similar problem yesterday (Tuesday, March 28). Rainfall on the AcuRite site showed as 0.20 inches, as did the display, but the WU website showed it as 0.02 inches. I just installed this 5n1 with the smartHUB on Monday, March 27. It might be possible that wind could have caused a higher rain count, but gusts were only 20MPH or so.
Photo of AcuRite Jennifer

AcuRite Jennifer

  • 11801 Posts
  • 536 Reply Likes
Hello Michael,

What should the rain total be for the day? On Wunderground it shows .51 and then on My AcuRite  I am seeing the same amount reflected of .51? Thank you.