MyAcurite stopped Updating

  • 1
  • Problem
  • Updated 1 month ago
My Accurite Access stopped updating today at 2 PM to 9:30 PM. When I pushed the refresh button it seemed to indicate that it got the latest data but showed the last time information was sent from the sensors was 2 PM.   As I was writing this at 10 PM I tried again it actually got an update from 6 PM today - still 4 hours off. 
  
I have turned the power off to the Access device and the router.  I have also seen many other similar posts over the last several years, but no resolution. 
I have a 5-in-1 outdoor weather station with indoor LCD display. Last month I purchased the Access and 5 indoor thermometer/humidity monitors hooked up to it.  Worked fine for about a month until today.
Photo of Robert Normoyle

Robert Normoyle

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 3 months ago

  • 1
Photo of AcuRite Rachell

AcuRite Rachell, Employee

  • 6284 Posts
  • 199 Reply Likes
Hello Robert,
I do see your Access is currently up and running on My AcuRite. Does this issue continue? If so, When your Access goes offline, do all sensors go offline at the same time always or does it seem one does more than the other? Do the sensors come back online by themselves or do you have to do a power cycle to get them back up and running? I see you are sending to Weather Underground, do you lose connection to WU as well? What building material is between the Access and the sensors? What is the make and model of your router? Are you using a switch? What brand of batteries do you have in your Access? Do you have the Access within 3 feet of any major electronics, router and smartHUB included? If so, please move the Access away from the electronics as far as the Ethernet cable will allow you.  Thank you.
Photo of Robert Normoyle

Robert Normoyle

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
I removed the 5-in-1 from my Access with the hopes of setting it back up. It does not show up as a device. The wall display can see it fine, which is further away from the 5-in-1.  How do I link up my 5-in-1 to the access again?