MyAcurite Dashboard is way off

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 months ago
My Access connects to both MyAcuRite as well as Weatherunderground. My temps are correct on WU, but MyAcuRite is low by about 20 degrees for outside temps. The website and app for MyAcuRite appears to be updating, but for whatever reason the information is not correct on MyAcuRite.

My account does not have any adjustments for temperatures in effect.
Photo of Bart

Bart

  • 113 Posts
  • 77 Reply Likes

Posted 3 months ago

  • 1
Photo of davefr

davefr

  • 25 Posts
  • 4 Reply Likes
I just noticed the same thing this morning.  WU says 42.6, Console says 42.6 but Dashboard says 36.1.  Both have been updated within the last few seconds. It looks like Dashboard is stuck at the temp as of 8 am this morning even thought the last update was 11:23 am.

Must be something wrong with the Dashboard. These came from Access hub.

I haven't noticed it until now.

P.S. My second home has a Smart hub and Dashboad is reporting the correct temp there.
(Edited)
Photo of Bart

Bart

  • 113 Posts
  • 77 Reply Likes
I just checked again, and now it's low by about 10 degrees instead of 20. But, none of my indoor temp sensors are changing. According to the app and website, updates are occurring (by the time stamp), but the values are wrong.

I just checked the time stamp for my indoor sensors, and it is showing a last update of 7 minutes ago. So, they should be accurate...but they're not.
(Edited)
Photo of Drew Shock

Drew Shock

  • 523 Posts
  • 112 Reply Likes
MyAcurite is about 3 hours behind right now, hence the lower temperatures. WU is reporting correctly.
Photo of Bart

Bart

  • 112 Posts
  • 77 Reply Likes
By looking at the graphs, I agree with you that it's off by 3 hours (maybe that's what you were looking at). It's showing in the graph that the last temp was at 9am, and it's currently almost 1pm right now.
Photo of George D. Nincehelser

George D. Nincehelser

  • 6513 Posts
  • 1209 Reply Likes
Acurite's aware of it.  That's all I know.
Photo of Bart

Bart

  • 112 Posts
  • 77 Reply Likes
It seems like it "getting there". I had checked the expanded graphs before, and it was off by about 3 hours. Now it's off by right at 2 hours. So it seems to be catching up to current.
Photo of Drew Shock

Drew Shock

  • 523 Posts
  • 112 Reply Likes
Mines only a half hour behind at this point. It's catching up.
Photo of Bart

Bart

  • 112 Posts
  • 77 Reply Likes
Yep. Right now I'm only off by 5 minutes. :)