My 5 in one station stopped reporting some parameters to weatherundeground

  • 1
  • Problem
  • Updated 1 year ago
Since a few days the station stopped reporting temperature info to weather-underground. The station appear online in weather-underground but fail to transmit some parameters. I access the sharing page in MYACURITE and i cannot open the sharing connection there either.
Photo of Cesare Pagani

Cesare Pagani

  • 7 Posts
  • 2 Reply Likes

Posted 1 year ago

  • 1
Photo of AcuRite Jennifer

AcuRite Jennifer

  • 11801 Posts
  • 536 Reply Likes
Hello Cesare,

Please turn off your sharing for 1 hour. You should begin seeing 5 min updates on My AcuRite. Once you see the 5 minute updates, share your data to WU again and all should update normally. with the 5 minute intervals. This does work for some customers but not all customers. Please let us know if you continue to have a problem. Thank you.  
Photo of Lynn Wishman Tomkiewicz

Lynn Wishman Tomkiewicz

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
This only works temporarily.  i tried this yesterday a couple of times.  My hub's lights are half lit and the problem starts all over again.
Photo of AcuRite Jennifer

AcuRite Jennifer

  • 11801 Posts
  • 536 Reply Likes
Hello Lynn,

Are you referring to gaps on Weather Underground or gaps on My AcuRite. This is for the gaps some customers were experiencing with My AcuRite. The gaps will continue on Weather Underground while we work with them on a resolution to the problem. We are hoping for a solution soon. Thank you.
Photo of Dan

Dan

  • 87 Posts
  • 15 Reply Likes

Jen is this darn problem still being looked into on AcuRite side???

 I tried unsharing but it didn't help me I will try it again and see what happens.

Photo of AcuRite Jennifer

AcuRite Jennifer

  • 11801 Posts
  • 536 Reply Likes
Hello Dan,

I assure you this is still being worked on. We are working closely with Weather Underground to get this resolved. At this time I have no further updates, but will update the community forum as soon as I do. We are sorry for the frustration, and appreciate your patience.
Photo of Carlos S

Carlos S

  • 5 Posts
  • 6 Reply Likes
Jennifer,
I tried what you suggested, but now neither of my stations is reporting to WU. Also sharing to My AcuRite is intermittent again. Could you check please.
Photo of AcuRite Jennifer

AcuRite Jennifer

  • 11801 Posts
  • 536 Reply Likes
Hello Carlos,

You do not have Weather Underground credentials entered into your My AcuRite account under sharing. You would want to add them back after removing them for 1 hour. Thank you.
Photo of Cesare Pagani

Cesare Pagani

  • 7 Posts
  • 2 Reply Likes
Same issue here. I tried to un-share and share again (after 24h) but does not work. 
Photo of Michael B

Michael B

  • 401 Posts
  • 101 Reply Likes
You have to highlight next to were it say's Weather Underground and then click on where it say's remove . That will get rid of WU and it's sharing .
Photo of Cesare Pagani

Cesare Pagani

  • 7 Posts
  • 2 Reply Likes
Hi Michael, thanks that is clear. However I cannot select delete, nor edit, nor add... See attached print screen. When selectable is light blue color.
(Edited)
Photo of Michael B

Michael B

  • 401 Posts
  • 101 Reply Likes
See the thread I just started here . There's a pic there that shows how it should look .  https://support.acurite.com/acurite/topics/how-to-get-rid-of-wu-sharing-on-myacurite?rfm=1&topic...
Photo of AcuRite Jennifer

AcuRite Jennifer

  • 11801 Posts
  • 536 Reply Likes
Hello Cesare,

Under Share to Weather Underground you want to select the bubble. Once you select the bubble under Sharing to Weather Underground, the button for remove will become blue instead of gray, and you can stop sharing to Weather Underground. Please let us know if there is anything further we can assist you with.