Color Display will no longer connect to my 5 in 1 weather station

  • 2
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • (Edited)
My color display will no longer connect to my 5 in 1 weather station, Tried different locations and I have it in the line of sight and still wont connect. Its been working fine for a whole year now and the display just wont connect to it anymore. However, the 5 in 1 is still connected the bridge and uploading to wunderground. 3 out of 4 signal strength according to the bridge's web interface. What is going on? Do I have to replace my color display? Batteries appear to be fine. 

Update: Brought the weather station inside, took out the batteries and they are still good. Not weak at all. Changed channels on both the station and the display and it still wont connect. My next option will be to restart the display, but I don't want to lose my records and have to wait 14 days for it to recalibrate again, but that is my only option. If this doesn't work..then I take it something has failed either the display or the station. But the station still connects to the bridge just fine, so its gotta be the display for some reason doesn't see the weather station anymore. 

Update 2: Well I ended up restarting the display and it went into search for station mode and it did find it luckily, but sadly I lost all my records on the display unit. That's unfortunate and now have to way 14 days for it to "learn". But atleast it works again. No idea what happened. 
Photo of Nicholas Erwin

Nicholas Erwin

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 2 years ago

  • 2
Photo of AcuRite Alyssa

AcuRite Alyssa

  • 174 Posts
  • 9 Reply Likes

Good Morning Nicholas Erwin,

It is weird as to why that issue occurred, it could have just been a simple lost of connection between the two units but we are happy to hear that everything is up and running properly.


If you are requiring further assistance, please contact AcuRite Customer Support at 877-221-1252.