AcuRite SmartHub not reporting to Weather Uneerground

  • 1
  • Problem
  • Updated 1 year ago
I have received the replacement SmartHub 09150M replacement recently and I set it up and it's communicating with AcuRites severs, but it will not communicate with Weather Underground's Servers. I have rendered the Station information multiple times, created a new station in WU, and made a new WU account with new account. Nothing seems to be working.
Photo of Dylan Spade

Dylan Spade

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 1 year ago

  • 1
Photo of Michael B

Michael B

  • 401 Posts
  • 101 Reply Likes
Just something small that seems to help . 1 make sure you type the weather station ID and don't use cut and paste . 2 make sure you use caps . 3 your weather underground password is the same password you created when you sign up for a station . 5 make sure you have share weather checked under settings on your MyAcurite page then click save .  Hope that helps .
(Edited)
Photo of Dylan Spade

Dylan Spade

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
Still nothing....
Photo of AcuRite Jennifer

AcuRite Jennifer

  • 11801 Posts
  • 536 Reply Likes
Hello Dylan,

Some people have better success using their station ID and passkey instead of their password. Try that. If that doesn't work then go to My AcuRite and change the address on your devices profile for about 5-10 minutes. This should push the readings to Weather Underground. Once you start updating go ahead and change the address back to the correct address. Thank you.
Photo of Dylan Spade

Dylan Spade

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
As of now that seems to have worked
Photo of AcuRite Jennifer

AcuRite Jennifer

  • 11801 Posts
  • 536 Reply Likes
Hello Dylan,

We are glad to hear you were able to get this corrected. Please let us know if there is anything further we can assist you with.