5 in 1 shows as connected to my 06058 display but all I see is dashes

  • 1
  • Problem
  • Updated 5 months ago
I got a new "AcuRite 01024 Pro Weather Station with Lightning Detector, HD Display" I  installed Lithium batteries in the 5 in 1 and installed it, plugged my 06058 sensor in and went through the setup. It shows 4 bars as connected when I go to sensors it shows my 5 in 1 and if I look at information it says batteries are good and it is on channel A etc. But all data, temp, wind, rain, etc is just dashes. What do I need to do?
Photo of Allen Miller

Allen Miller

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 5 months ago

  • 1
Photo of Ledrak

Ledrak

  • 1506 Posts
  • 335 Reply Likes
Allen from the sensor screen you may need to remove and then read your 5 in 1, or maybe you never added the sensor the first time. These things miss one step, good luck.
(Edited)
Photo of Allen Miller

Allen Miller

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
I went to add a sensor and it showed up, I added it and it shows strong signal etc but data is just dashes,
Photo of Ledrak

Ledrak

  • 1506 Posts
  • 335 Reply Likes
Give it a couple of minutes if it still has no data remove it and then re add it.
Photo of Allen Miller

Allen Miller

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
OK I am at work now, I will try that again when I get home. I have done that twice but I thought maybe I am just missing a step. I may have to climb up and take it down again and set them next to each other once but I am confused that it shows up and has 4 bars as signal strength etc. Thanks for your reply
(Edited)
Photo of Allen Miller

Allen Miller

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
Ok, I got home from work last night and decided to try one more time before I climb up there. I just reset the display to factory defaults and went through setup again and within about 30 seconds everything was showing up. Thank You very much for your help.
Photo of AcuRite Rachell

AcuRite Rachell, Employee

  • 6284 Posts
  • 199 Reply Likes
Hello Allen,
We are happy you were able to get your station up and running. Please let us know if you have any other questions. Thank you.
Photo of Ledrak

Ledrak

  • 1506 Posts
  • 335 Reply Likes
Happy to have helped, enjoy