09150M Smart Hub quit working

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 months ago
My Smart Hub just quit working. I thought it was the power adapter but after checking and getting 5v I realized it must be the unit itself. I bought this on Amazon.com on November 6, 2016 and it has worked fine until a few months ago. Is there somewhere you can send the unit in for out of warranty repair?
Photo of Jim Christensen

Jim Christensen

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
  • Feeling bummed. Something this expensive that is never touched or moved would fail after one year.

Posted 2 months ago

  • 1
Photo of Dan


  • 34 Posts
  • 14 Reply Likes
Since your out of warranty I would suggest go to eBay  and search, I've seen used one's there for cheap. 
Photo of AcuRite Rachell

AcuRite Rachell, Employee

  • 5522 Posts
  • 179 Reply Likes
Hello Jim,

What are the lights on the smartHUB doing?  Do you see the amber and the green light on the back of the unit?  Please power cycle your smartHUB and router. To do this, you will unplug your Ethernet cable from the router then the adapter for the HUB. After this you can unplug your router. Please leave them unplugged for about 5 minutes. When you plug them back in plug the router in first and let it completely boot up, then you can plug the Ethernet cable into the router after that the adapter.  Unfortunately the product is outside the warranty period, if troubleshooting does not resolve the issue, the smartHUB would need to be replaced. We do want you to be aware, we do not offer warranty coverage for items purchased from eBay or any third party source. Thank you.