Conversations

Conversations 1 - 20 of 162
Photo of EIS
Fan Unreliable
I have the 5-in-1 weather station with the notorious 'Fan not starting' problem.  Acurite sent me a replacement fan assembly several mont...
  • 2 me toos
  • 6 replies
  • Problem
Photo of Keith Miles
How can I share my weather station info with PWSWeather.com?
I have the Acculink Internet Bridge and I want to share my 5 in 1 info with PWSWeather.com.  I'm already sharing with Weather Underground...
  • 3 me toos
  • 5 replies
  • Question
Photo of Josiah Densmore
when will the AcuRite Atlas Elite Weather Station be for sale
  • 10 me toos
  • 56 replies
  • Question
Photo of Tom Ritchie
Atlas Elite weather station availability
When will this new weather station be available to purchase?
  • 2 me toos
  • 11 replies
  • Question
Photo of Jim Ace
New Access Hub, signal strength
My new Access hub has detected a 3N1 weather station, I guess someone just installed it.  Since then I noticed the signal strength detect...
  • 2 me toos
  • 9 replies
  • Problem
Photo of Tim Siepel
I got a 00503 for a present. It's not accurate. I've got 3 other thermometers in the same location say it's 83, but acurite says it's 87.
I just got a 00503 for a present. It's not accurate. I've got 3 other thermometers in the same location say it's 83, but acurite says it'...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Question
Photo of Steve U
When is battery backup NOT a backup
SURPRISE! The new 9155M does not allow replacement of batteries, even while on AC power. I popped the battery door to make a visual (kno...
  • 1 me too
  • 8 replies
  • Problem
Photo of Michael Pagnanelli
Access Wind Gust
What exactly is the AcuRite access's reporting to weather underground definition of a wind gust. Is it the instantaneous highest wind spe...
  • 1 me too
  • 4 replies
  • Question
Photo of Tom Franceschi
My Outside Temp Is Too High
I have the model AcuRite 02027A1 Color Weather Station.  I have had it about 6 months and I have just found this forum now so I am lookin...
  • 2 me toos
  • 6 replies
  • Problem
Photo of Graham Drinkwater
Not Reporting to Weather Underground
I have the new bridge and it works fine locally. However, I have never been able to upload weather information to WU. I have followed eve...
  • 10 me toos
  • 32 replies
  • Problem
Photo of 'Cisco
anemometer is very inaccurate
After a hail storm last August totally destroyed my Davis weather station I bought a new Accurite Pro 5 in 1 and added the dual solar pan...
  • 2 me toos
  • 3 replies
  • Question
Photo of John Sartoris
My 5 in 1 sensor registers high daytime temps.
My 5 in 1 sensor registers high daytime temps. When compared to other Weather Underground stations in my area, my temps (KCOBEULA14) are...
  • 1 me too
  • 4 replies
  • Problem
Photo of Rick Witt
Weather Underground
I added my 5-1 to Weather Underground and rec'd my Station ID & Key/Password.  My question is: WHERE do I enter this info?  Also, I am cu...
  • 1 me too
  • 6 replies
  • Question
Photo of Rusty S
Upgraded 5 in 1 having same high temp reading issue
I recently received a new two solar panel 5 in 1 to replace my original single panel. The reason for the upgrade was the single panel f...
  • 11 me toos
  • 34 replies
  • Problem
Photo of Murray Stafford
battery life
Is anyone else having issues with battery life? My five and one sensor is to the point where I am replacing the batteries every 4 weeks. ...
  • 4 me toos
  • 21 replies
  • Question
Photo of Peter Carr
Fan Problems - High Temperature Readings
My weather station (Model 01036) has been operating since mid-January and I have some mounting evidence that the solar driven fan is not ...
  • 5 me toos
  • 23 replies
  • Problem
Photo of Steve MacDow
battery life of 5-1 sensor?
What is the typical battery life of the 5-1 sensor (model 01025A1) with lithium batteries? I am installing in New Hampshire. I am trying ...
  • 7 me toos
  • 37 replies
  • Question
Photo of Bill Blain
Access Reception Difficulties
I went ahead and took a chance with the change from SmartHub to Access, because I have had reception issues at times with the Hub on a co...
  • 1 me too
  • 5 replies
  • Problem
Photo of Mike
5 in 1 High Temps
Conclusion
  • 2 me toos
  • 30 replies
  • Problem
Photo of Chris McCarthy
Maximum wind speed inaccurate
The highest wind speed displayed on MyAcurite website and app does not reflect the highest wind speed that has been observed in the curre...
  • 2 me toos
  • 6 replies
  • Problem