Conversations

Conversations 1 - 20 of 3319
Photo of JF
model 01535s Rainfall records reset to zero day after rain
01535s shows rainfall correctly on indoor display.  Then the next day it will reset the rainfall records to zero, but will show the corre...
  • 2 me toos
  • 3 replies
  • Problem
Photo of EIS
Fan Unreliable
I have the 5-in-1 weather station with the notorious 'Fan not starting' problem.  Acurite sent me a replacement fan assembly several mont...
  • 2 me toos
  • 6 replies
  • Problem
Photo of Jim Ober
Loss of signal alerts
I keep getting alerts for loss of signal, from my new access,  but it appears to be only to myacurite cloud not to weather underground an...
  • 5 me toos
  • 18 replies
  • Problem
Photo of Tom Northup
Outdoor temperature not displaying
Outdoor temperature does not display. I have had it for about a month, it worked and then stopped. I replaced batteries in both units an...
  • 2 me toos
  • 3 replies
  • Question
Photo of Bob Ickrath
Outside temp WAY off
Brand new wx station model number 02027 outside temperature is off by almost ten degrees. The outdoor sensor is hung in the shade on a f...
  • 2 me toos
  • 3 replies
  • Problem
Photo of Tony
i purchased the acurite 02087 weather station and the outdoor temperature doesn't display.
I installed new Duracell batteries in both units. the indoor unit is powered by an adapter. After 24 hours there is still no outdoor disp...
  • 2 me toos
  • 2 replies
  • Problem
Photo of Steven
Pc connect mac monitors not going to sleep.
Pc connect mac monitors not going to sleep. I have my monitors set to sleep after 30 minutes, but because of PC connect's setting they n...
  • 2 me toos
  • 4 replies
  • Question
Photo of Chet
The 5 in one sensor has beendisconnecting from the display unit for years!! Daily. Model 01036.
I have an 01036 system purchased in 2015 and the 5 in one sensor has been disconnecting from the display unit multiple times daily foreve...
  • 2 me toos
  • 6 replies
  • Question
Photo of Darrel DaGriz Palmquist
inaccurate outdoor temp. My new weatherstation, Model 00754w5
My new weather station is not showing correct outdoor temp. I have tried all possible cures listed in owner manual with no luck  Thorough...
  • 2 me toos
  • 3 replies
  • Problem
Photo of Tracy
MODEL 2001A1 - Date is wrong
I have ACURITE Model 2001A1 but the day is incorrectly shown.  It is always 1 day late updating.  Can this be fixed? I even tried changin...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
Photo of radowningii
Average wind speed not being calculated correctly
Calculation of average wind speed is inaccurate, or display of average is selecting wrong variable & displaying Max as Avg
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
Photo of Tim Williams
My 5 in 1 is at -40
My temp died on a 5 in 1 Model 01055, -40 all the time , there are no replacement parts for my model, just ordered all new exterior parts...
  • 2 me toos
  • 3 replies
  • Problem
Photo of Steve
00611 station and sensor not connecting
I have an Acurite 00611 weather thermometer and wireless transmitter. All was working until last week when the base station started flash...
  • 4 me toos
  • 16 replies
  • Problem
Photo of Keith Miles
How can I share my weather station info with PWSWeather.com?
I have the Acculink Internet Bridge and I want to share my 5 in 1 info with PWSWeather.com.  I'm already sharing with Weather Underground...
  • 3 me toos
  • 5 replies
  • Question
Photo of Gary G
records rain when there is no rain
I have had my 5 in 1 pro for a few years now and has worked flawlessly. That is until recently, I live in the desert SW and we haven't ha...
  • 8 me toos
  • 27 replies
  • Question
Photo of 5150Rick
UV Inhibbiters in 5 in 1 Weather Sensor
I've had my 5 in 1 Weather Sensor installed outdoors in Florida for just shy of two years.  Mounted it in the yard on a 4x4 post about 6 ...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Idea
Photo of Arlene Moskowitz
How do I connect AcuRite Access with Amazon Echo?
The new AcuRite Access was advertised as a device that could be linked with Amazon Echo, but I can't find any instructions for how to do ...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Question
Photo of Thomas Doherty
Transmitter 00592TXR - Model #0231-RX
Transmitter 00592TXR no longer blinks which therefore does not send signal to Model #0231-RX.  I noticed this the other day, when the dis...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
Photo of Josiah Densmore
when will the AcuRite Atlas Elite Weather Station be for sale
  • 10 me toos
  • 56 replies
  • Question
Photo of Eric Weiler
MY Hub is no longer sending readings...
As of this morning, my hub has stopped sending readings.  I replaced the batteries in the 5in1, but no better network light blinking Sen...
  • 2 me toos
  • 5 replies
  • Problem