8867 1gnfxi inline large

06014RM 5-in-1 Pro Weather Sensor with Dual Solar Panels

Conversations

Recent Conversations
Conversations 1 - 15 of 334
Photo of Michael Avella
No signal received in more than 2 hours
I continue to get text alerts (about 3-4 per day) that no signal has been received  from 5-in-1 Weather Station in more than 2 hours.  I ...
  • 3 me toos
  • 3 replies
  • Problem
Photo of Rick
Unfortunate obsolescence
So I bought my 5-1 and smart hub two years ago. After two years, the 5-1 started eating batteries (less than two weeks) and I found th...
  • 2 me toos
  • 4 replies
  • Problem
Photo of Jon Macaluso, Sr.
Poor Customer Service
I’d like to make a comment that I truly hope someone at Acurite reads. This afternoon at 1:15pm PST I placed a call to Acurite (262-729-4...
  • 3 me toos
  • 3 replies
  • Problem
Photo of DarrenBlanchard
New install can't add device to myacurite
I just got my new acurite station display and hub, I hooked up the display and station all is working, when I try to add the hub or the p...
  • 1 me too
  • 18 replies
  • Problem
Photo of 5150Rick
UV Inhibbiters in 5 in 1 Weather Sensor
I've had my 5 in 1 Weather Sensor installed outdoors in Florida for just shy of two years.  Mounted it in the yard on a 4x4 post about 6 ...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Idea
Photo of Va-Jim
New 5 in 1 sensor does not connect to monitors (2) 0512- RX
My old sensor would not connect (5 in 1) to both of my monitors (01512-RX).  Called support many times with waits of over 175 minutes.  D...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
Photo of Mirwin2
Accuracy of temperature with the 5-in-1 sensor
I really wonder sometimes of the accuracy of temperature with the 5-in-1 sensor at times. My sensor is mounted 17 feet off the ground and...
  • 1 me too
  • 11 replies
  • Question
Photo of Wayne Wilson
Meteobridge - will it work with new AcuRite Access the way it does with the legacy Hub device?
I've been using Meteobridge to connect to and share data with PWS Weather Station and Weather Underground. It works great, but I'm concer...
  • 2 me toos
  • 6 replies
  • Question
Photo of Dave H
Access Loss of Signal from 5 in 1 Pro Weather Station
Like so many others, I too am getting frequent "Loss of Signal" alert emails generated by my AcuRite Access (09155M) for my 5 in 1 Pro we...
  • 3 me toos
  • 1 reply
  • Problem
Photo of Ian Stewart
5 in 1 humidity error
My 5 in 1 Pro is reporting a constant 95-99% humidity no matter what the actual humidity is outside, or when I brought it inside to compa...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
Photo of Joeb
access keep going off line why ?
hello there is a problem with your acurite access going off line I took a suggestion from one person here and seem to work  so there is a...
  • 4 me toos
  • 6 replies
  • Problem
Photo of Joeb
firmware update
still has problem of going off line with firmware update 47 fix this problem !!
  • 2 me toos
  • 0 replies
  • Problem
Photo of sarah brown
00634 temperature problems
I just bought the 00634 wireless weather station. Upon completion of set up, the wind speed is working but the temperature isn’t changing...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
Photo of Steve U
Signal level 0
Access now reports signal as 0 (was 4).  Display is fine.  NOTHING MOVED4 other towers report level 4Reset access via GUI, refresh showed...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
Photo of Steve Barnhart
My forcast is always showing rain.
My forcast is always showing rain but I live in Southern California and it's not going to rain this week. Everything else looks to be co...
  • 6 me toos
  • 13 replies
  • Problem