Joining the Community is Easy!

Our community is a great place to share and connect with other people that are passionate about the same things you are. Get your questions answered, share your ideas and feedback, get your problems solved, and give back by helping others! It only takes a minute to get started.

Get Started Today

  • Step 1: Sign Up
  • Step 2: Follow Categories

Conversations

Recent Conversations
Conversations 1 - 20 of 10600
Photo of Dave
AcuRite Access Install
I installed my AcuRite Access today. I was surprised how smooth it went after I got all the correct information input. Within 20 minutes ...
  • 1 me too
  • 10 replies
  • Praise
Photo of Darrel DaGriz Palmquist
inaccurate outdoor temp. My new weatherstation, Model 00754w5
My new weather station is not showing correct outdoor temp. I have tried all possible cures listed in owner manual with no luck  Thorough...
  • 2 me toos
  • 3 replies
  • Problem
Photo of azjerry
random LOS/AOS emails from model 1036 5-in-1 system
My system is about 3 years old. As designed, I have it connected to the USB port of a low-power Windows 10 PC. I use Weather Display soft...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Question
Photo of H Mills
AcuRite 00609SBDIA2 Thermometer Base not Syncing with Remote Sensor
Thermometer/Sensor working well until I replaced the batteries in both the base station and remote sensor.  The replacement batteries are...
  • 1 me too
  • 4 replies
  • Problem
Photo of Jim Ober
Loss of signal alerts
I keep getting alerts for loss of signal, from my new access,  but it appears to be only to myacurite cloud not to weather underground an...
  • 3 me toos
  • 16 replies
  • Problem
Photo of Tracy
MODEL 2001A1 - Date is wrong
I have ACURITE Model 2001A1 but the day is incorrectly shown.  It is always 1 day late updating.  Can this be fixed? I even tried changin...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
Photo of Joseph
My 5-in-1 rain not resetting to zero after storm is done.
We had a storm come through on Saturday, and over time left 1.28" of rain over the course of Saturday and part of Sunday morning. I'm re...
  • 1 me too
  • 0 replies
  • Problem
Photo of Robert Voigt
Inaccurate rainfall reported to app and WU; display correct
I successfully migrated from my old internet bridge(09150TRX) to the Access on the night of 1/11/18. This issue refers to my #01015 5-in-...
  • 1 me too
  • 15 replies
  • Problem
Photo of radowningii
Average wind speed not being calculated correctly
Calculation of average wind speed is inaccurate, or display of average is selecting wrong variable & displaying Max as Avg
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
Photo of Steven
Pc connect mac monitors not going to sleep.
Pc connect mac monitors not going to sleep. I have my monitors set to sleep after 30 minutes, but because of PC connect's setting they n...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Question
Photo of Rob
01602BPDIA3 screen missing characters
I have the 01602BPDIA3 display and for the last year, the top segments have been slowly fading, to the point now that you Cannot read the...
  • Rob, 4 hours ago

  • 1 me too
  • 0 replies
  • Problem
Photo of karen j
heat index to high
Model 06004RM - heat index not accurate at least 10 degrees higher than should be.
  • 1 me too
  • 0 replies
  • Problem
Photo of Tim Williams
My 5 in 1 is at -40
My temp died on a 5 in 1 Model 01055, -40 all the time , there are no replacement parts for my model, just ordered all new exterior parts...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
Photo of Susan
I have a Model 01036 Weather station. The station successfully connects to the indoor display states driver error to PC Connect
I have a Model 01036 Weather station. The station successfully connects to the indoor display, however the PC connect feature of my un...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
Photo of Dan Schoen
1099RX Outdoor Humidity Not Accurate
I have a model 1099RX indoor/outdoor weather station that is several years old. The original outdoor sensor is still functioning but the ...
  • 1 me too
  • 0 replies
  • Problem
Photo of Dean Ewing
Acu-Rite's Website pages Continue to get "Blocked" by my Anti Virus "Norton" As "Vosious & Malious" Web Pages!!! B VERY AWARE!!!!
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
Photo of Steve
00611 station and sensor not connecting
I have an Acurite 00611 weather thermometer and wireless transmitter. All was working until last week when the base station started flash...
  • 4 me toos
  • 16 replies
  • Problem
Photo of Dean Ewing
Any Company like Acurite that allows "Viruses om their Website should be Removed from the internet!!!
 On 6/18/18, Dean Ewing <deanewing83@gmail.com> wrote: > Any Company that allows "Viruses om their Website after they are > notified they...
  • 1 me too
  • 0 replies
  • Problem
Photo of wolding
Professional Weather Center Model 02033 Error Device must be connected and reporting datat to claim it.
 Error Message:  Device must be connected and reporting data to claim it.  Please make sure device is connected to your router and the st...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
Photo of Angel Otarola
My weather station temperature differs from that being reported in weather-underground
My weather station temperature differs from that being reported in weather-underground: I own a 5 sensors unit, uses a bridge model 0915...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Question